розриваються, кожен може побачити її в одному в очі, це був електричний для них обох! Це було середовище, тому вони торгуються телефону
номери і зробив дати в суботу ввечері! Оскільки кожен з них їхав додому, відео голі дівчата 18 років вони були як позитивні, так в одному, вони кожен
знайшли споріднену душу!

Це був чудовий вечір, лише деякі гамбургери і кіно, але це було краще, ніж балет і обідом з п'яти страв у фантазії
ресторан! Здавалося, що вони були створені одне для одного! Єдине, що спочатку було трохи в замішання, було число
дивиться Арі отримав з-за її надмірно розвинене тіло, але через деякий час, Байрон навіть не помітив або догляду! Увечері того ж дня, в
перед житлового будинку Арі, два з них сидів на передньому сидінні автомобіля Байрона і шиєю, як пара підлітків! Після
Одним з особливо довгим поцілунком, Байрон подивився їй в очі і прошепотів: "Я люблю тебе Аріанна, так само, як впевнений, як я можу бути, я люблю тебе!" Вона
поцілувала його ще раз, і то пошепки: "Давай вгору по сходах на деякий час, я зроблю кави!