Опинившись в квартирі, Арі привела його прямо до себе в спальню! "Я думав, ви збираєтеся зробити каву, сказав він з блиском
в його очі! "" Заткнися і поцілуй мене ", сказала вона, як роти зустрілися в пристрасних обіймах! Коли вони, нарешті, витягнув вона відсторонилася
запропонував: "Ну, я думаю, це він, момент істини", і почав повільно знімаючи одягу! відео голі дівчата 18 років Байрон дивився в благоговіння і
захоплення в той час як Арі вислизнула з сукні, виявлення і неймовірно мускулисте тіло в нижній стрінги бікіні і лайкри спортивних
бюстгальтер! "Добре", сказала вона тихо, "твоя черга!" Він повернувся три відтінки червоного і пробурмотів: "це так незручно, я відчуваю себе так, я не
Знаєте, недостатньо, я думаю! "" Чому ", відповіла вона, трохи тупий заснована," ви нормальним, що ви повинні бентежитися
о?!? "" Ну, "спіткнувся", ви знаєте, це просто, що я, а ви знаєте, не так вже добре побудований! "Вона посміхнулася і засміялася
ласкаво: "Не хвилюйтеся, ви багато людина для мене", а потім приступив до допомогти йому зняти светр, під сорочку, і
штани! Невідповідність всього цього вразити їх разом, що її час величезні м'язисті один і його час горезвісної 98 фунтів
слабак! "Ми дійсно схожі навряд чи пара, не ми", сказала вона злегка?!? З лід зламаною він відповів: "Як Матт і Джеф!" Вона
подивився йому в очі і тихо запитав: "Байрон, ви можете зняти ліфчик і трусики для мене,