"Bring'em разом," Впорядковані високий мускулистий чоловік років двадцяти ", і відео голі дівчата 18 років якщо вони дають вам які-небудь проблеми, cut'em!" "W-де ти
беручи нас, "Міллі розпорошених, як один з банди схопив її за руку і витягнув її досить алеї!?!" "Недалеко", один з
їм відповів: "Справді, були тут", як він вдарив відкритої пішохідної гаражних воріт і кинув Міллі всередині! "інші банди скоро
слідують у супроводі каменем Френк! Двері швидко зачинилися, і хтось включив світло виявлення клуб
будинок у дусі, з кілька старих стільців, тонн порожніх пивних банок, поряд з невеликою кількістю прийому наркотиків! "Whadaya хочете зробити
з ними, Ром, "одна їх запитав явного лідера!?!" "Ну, відповів він з хворими сміятися:" Я думаю, що я хочу ебать старенька тут
і показати її муженек просто, як це робиться! "" F-Франк, "Міллі просив," у-ви не можете дозволити їм доторкнутися до мене, будь ласка, зупинити їх! "" Зараз див.
тут, "Френк почав, але був жорстоко відрізали жорсткий пострілом в рот і застереження від Rom," Тепер, закрий ебля
рот, я не буду трахати сказати вам ще раз, зрозумів?!? З кров'ю била з розкол губ, всі Френк міг зробити, це ковзання на підлогу і кивок